9.11.07

Balticness celojosa fotoizstade.

5. novembrī Tallinas Nacionālajā bibliotēkā (Eesti Rahvusraamatukogu) projekta Balticness ietvaros tika atklāta ceļojošā fotoizstāde, kurā apkopotas dažādu autoru fotogrāfijas zem kopējās tēmas "..Where the Baltic Sea and People Meet..". Tad nu man ir tas prieks jūs informēt, ka šajā izstādē ir arī viena no manām fotogrāfijām.



Fotogrāfijas nosaukums izstādē: "Liepāja", precīzāk gan būtu teikts, ka "Svētdienas pēcpusdiena Liepājas pludmalē" (un ja gribas būt pavisam precīziem, tad vispār tā svētdiena bija pagājušajā vasarā uzreiz pēc Liepājas Dzintara).

Cik man zināms, tad Tallinā izstāde būs apskatāma līdz 19. novembrim Nacionālas bibliotēkas 5. stāvā.
Pēc tam tā ceļos uz Helsinkiem, Sanktpēterburgu, Stokholmu, Oslo, Reikjaviku, Kopenhāgenu, Berlīni, Varšavu, Viļņu un tikai nākošā gada jūnija sākumā tā būs skatāma Rīgā. Tā ka ja nu kādam ir vēlme visas fotogrāfijas skatīt tuvumā un pētīt visus mazākos sīkumiņus - vai nu jādodas uz kādu no iepriekšminētajām pilsētām vai jāgaida, kad izstāde tiks atklāta Rīgā.

1 komentārs:

Laine teica...

Ak, jā, starp citu, 2. jūnijā šī pati ceļojošā izstāde tika atklāta arī Rīgā - Galerijā Centrs Rīdzenes ielā. Un atvērta tā būs līdz 24. jūnijam.